HTML

A Mill Hotel-Anglia expedíció

Friss topikok

Linkblog

Life in The Mill according to Sophie

2010.04.18. 00:02 Squirrel nutkin

  A cím ihletője: The world according to Clarkson volume 4 bestsellere, amely a For crying out loud címet viseli. Mai bevásárlókörutam legszuperebb zsákmánya! Mindenkinek csak ajánlani tudom:"meghökkentő és egyben hangos nevetésre késztető" darab. És tényleg:) Történeteken keresztül mutatja be a mai kor furcsaságait...legalábbis az ő általa furcsának vélt dolgokat. Én ugyanezt teszem, azzal a különbséggel, hogy nem csak furcsaságokat mesélek, hanem igyekszem teljes képet adni az én jelenlegi világomról...

  A milyen is az élet a Mill Hotelben kérdésre talán elég, ha annyit mondok: Big Brother ház. Mindenki mindent lát és hall, mégha kamerák nincsenek is. Érzelmi kötődések, feszültségek, viták. Egymásra utaltság, a külvilágtól elzártság..nagyvonalakban...természetesen némiképp eltúlozva..mindezek közül az elzártság talán a legmeghatározóbb, azaz hogy a hotel elhelyezkedéséből adódóan nem sok a lehetőség kimozdulni. Mint korábban említettem, a legközelebbi bolt is 15 perc gyalog, a falun belül bevásárlási lehetőség nem igen van, szórakoztatóipari egységek még kevésbé. Az osztott műszakok és a heti egy szabadnap pedig rákényszerítenek, hogy az ember a hotel 4 fala avagy annak vonzáskörzetében töltse el szabadideje nagyrészét. Alvás, olvasás, internet, kertben üldögélés, étkezés. Ehhez hasonló érdekfeszítő programokkal telnek szabad perceink:) Ki jobban, ki kevésbé tudja elfogadni és javára fordítani, netán még élvezni is ezt az életstílust. Jelentem, én ez utóbbi csoportba tartozom:) (remélhetőleg, ha fél év múlva ismét felteszik a kérdést,ugyanezt a választ adom)

  Néhány szó általánosságban a Big brother ház lakóiról...international staff (olasz, spanyol, thai, portugál, jó sok magyar:)),vegyes korosztály és 80% -unknál bentlakásos rendszer működik( ugyanez az arány a kommunikáció működőképsségére is igaz, ugyanis nem mindenki beszéli az angolt). Közös étkezés van, külön menü a személyzetnek. Vegyesfelvágott. Ha rendezvény volt aznap, sok finom maradék akad, de általában-ahogy a kevés angoltudással rendelkező mosogató, José, némi fejcsóválás kíséretében tökéletesen megfogalmazta- lamb..everyday lamb:) Desszertekben szerencsére már szélesebb a skála, ott mindig akad maradék az aznapi sweet trolleyról:) Emellett a meleg édességekből is kóstolgatunk, néha meghökkentő felfedezéseket téve eközben. Tegnap éppen a Strawberry Jam Roly Poly elnevezésű süticsodát kóstoltuk (ami nagyjából a magyar lekváros piskótatekercsnek felel meg:), mikor egy pillantást vetettünk a csomagoláson szereplő dátumra: 2011 július...valószínűleg, a gyomrunkban is eláll addig:) de ezt leszámítva, teljesen rendben volt az íze...sok vaníliaszósszal leöntve:)


  Összegezve, a BB házban lakást az alábbiak jellemzik: meló, meló, kaja, alváááás( a napi 9 óra nálam meglepő, tehát valami lehet a levegőben:), harc a kajáért, új étellelőhelyek felkutatása...akárcsak a wombatélet:) (a munkát leszámítva:)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://themillhotel.blog.hu/api/trackback/id/tr551930576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása