HTML

A Mill Hotel-Anglia expedíció

Friss topikok

Linkblog

Crazy hungarians avagy szórakozás magyar módra

2010.05.25. 23:06 Squirrel nutkin

 Először is megígérem itt és most, többet nem teszek ígéretet, hogy hamar érkezik a következő beszámoló:) Nem mindig úgy alakulnak a dolgok, ahogy elképzeltük. Kiváló példa erre a múltkori 'birminghami túrám'. Nagy kalandok, városnézés, shopping, heving fán..helyett Merry Hill nevezetű bevásárlókomplexumig-ami Brierley Hillen, Alveley Brimingham között található-, jutottunk el. A nap fénypontja a Lasagne evés volt:) A vásárlás meg leginkább csak a kötelező dolgokra korlátozódott..nem mintha akkor és abban a pár órában bántam volna, az azt megelőző este kicsit hosszabbra és jobbra sikeredett, mint gondoltam:) így tehát nagy élménybeszámolót erről nem tartok ezúttal.

 A helyi szórakoztatóipari egységekről viszont már több tapasztalatot tudok megosztani Veled, kedves Olvasóm:) Május 15. Zsófia névnap,pont szombatra esett, több se kell, parti már meg is van szervezve. Ahogy az oda-vissza fuvar is:) Hibátlan. És Zsófi egész hétvégén szabad, minden adott. Cél a Kidderminsterben található Tribe névre hallgató klub,zenés szórakoztatóipari egység. Chart mjúzik, vegyes társaság, a Mill hotel vendégeknél megszokott 60 pluszos helyett 18 minuszos átlag életkor:) Természetesen néhány Bacardi kóla feledtette velünk a korkülönbséget. Így utólag visszagondolva persze, még mindig furcsán adja ki magát, ha két 16 év körüli leányzó egy 25-30év körüli társasághoz csapódik mindössze néhány kép erejéig-feltételezhetően, hogy azokat Fb avagy más közösségi oldalra szánják, mutatva, mekkora partiban volt részük. Avagy lehet, hogy öregszem?!:) Egy hasonló korú srác is elkövette ugyanezt a mutatványt, de az ő esetében még inkább érthető, hogy hozzám hasonló helyes csajokkal akart közös fotót:)

 Mi is kellőképpen bemutatkoztunk a helyen, megmutattuk, a magyarok is tudnak bulizni:)A hotelen belül a bloody foreigners kifejezést, de méginkább a crazy hungarianst használják ránk, magyarokra..hát, ezúttal ismét bizonyítottuk, van alapja a dolognak:) Dirty dancing koreográfia megkísérlése, táncparketten fenékreülős, sőt, electric hatású "majd szétesek, olyan laza vagyok" stílusban is verhetetlenek voltunk (főképp a csöppet csúszós padlónak köszönhetően). Mindenki a bárpultot támasztotta, de mi kitartóan ostromoltuk a táncparkettet:)..a pasik meg egyikünket, másikunkat, de a nyelvi problémák, hangos zene és az alkohol okozta artikulálatlan beszéd következtében kevés sikerrel:) Fél4 felé érkezett a fuvar, irány a meki, jó szokásunkhoz híven, boogie még a lábunkban, egyszóval második felvonás:tánc a parkolóban. Végül back to the Mill...and to reality...

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://themillhotel.blog.hu/api/trackback/id/tr612031707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vetseram 2010.05.26. 10:28:37

Imádom a blogodat:D
hehe azt a Dirty dancing-es fenékre-ülős mutatványt megnéztem volna, alig várom a fotókat.
süti beállítások módosítása